Prepaid Sim Only

sim-cards Sim only kun je niet alleen verkrijgen met een abonnement. Het is ook heel goed mogelijk zonder abonnement namelijk door middel van een prepaid kaartje. Als je bijvoorbeeld een prepaid kaartje kopen van Simyo. Deze kaartje zijn zowat gratis te verkrijgen de sim only aanbiedingen voor zo kaartje variëren een beetje.

De simkaartjes zonder abonnement hebben een voordeel je zit niet vast aan een contract. Als je van een prepaid sim only kaartje af wil kun je hoef deze niet op te zeggen want je heb geen contract. Er zitten nog meer voordelen vast aan een prepaid sim only kaartje lees daarover snel meer hier onder.

Nog een groot voordeel van Sim Only prepaid kaartjes is tegen over sim only abonnementen is dat je beltegoed 1 jaar geldig is. Bij bijna alle sim-only abonnenten is je beltegoed maar 1 maand geldig een moet je dus eigenlijk alles opgebruiken als je voordelig wilt bellen. Bij zo’n kaartje is dat dus niet het geval. Want je koopt beltegoed en dit blijft elke keer als je weer opwaardeert een jaar geldig. Daarom is het belangrijk om goed over je keuze na te denken want als je een sim only abonnement neemt en je maakt er maar weinig gebruik van is het nog steeds duur. Een dan kun je wellicht beter een sim only prepaid kaartje nemen. Dit lijkt dat in heb begin wat duurder maar op de duur is het toch een stuk voordeliger.