Sim Only Abonnement Vergelijken SimOnly Abonnementen

Wat Is Een Sim Only Abonnement?sim-only-bellen

De meesten mensen weten wel wat een sim-only abonnement is een hoe dat werkt. Maar wat nou precies een sim only abonnement in houdt dat is vaak nog niet helemaal duidelijk.

Een sim-only abonnement kun je afsluiten bij verschillende providers. In een sim-only abonnement zitten alleen belminuten, smsjes en als je dat wilt ook nog internet. Dit is natuurlijk bij een normaal abonnement ook het geval. Het grote verschil met een normaal abonnement is dat je bij een sim only abonnement geen ‘gratis’ toestel krijgt. Bij een simonly abonnement betaalt u alleen voor de belminuten en smsjes die je wilt. Dit kan aanzienlijk kosten besparend zijn!

elkaar-bellen met simonly aboBij simonly abonnement betaal je alleen voor het bellen, sms`en en internet. Daarom zit er geen telefoon bij. Om gebruikt te maken van je simonly simkaart heb je de uiteraard wel een telefoon nodig. Je zou er bijvoorbeeld 1 kunnen gebruiken van een vorig abonnement of simlock vrij telefoon kopen. Als je telefoon namelijk simlock is moet je deze eerst simlock vrij laten maken. Er zijn veel winkeltjes te vinden waar je dat kunt laten doen. Vooral in de grote steden zijn er winkeltjes te vinden waar jij je telefoon simlock vrij kunt laten maken. Zodat je gebruik kunt maken van de voordelen van een sim only abonnement.

Wat zijn de voordelen en nadelen?

Elk product kent zijn voor- en nadelen. Zo ook sim only abonnementen. Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij voor jou alle voordelen en nadelen op en rij gezet! Zo weet je in een keer waar je een aan toe bent als je een sim only abonnement afsluit.

Hieronder staan de voordelen van Sim Only abonnementen:

  • Sim Only abonnementen zijn tot 80% goedkoper dan abonnementen met een telefoon
  • Sim Only abonnementen zijn zeer eenvoudig online te bestellen
  • De service van de providers is precies het zelfde, daar wordt niet op bespaart
  • U kunt uw oude toestel blijven gebruik, je hoeft niet met een nieuwe te leren omgaan.
  • Je kunt je eigen nummer behouden!

Het nadeel van een sim only abonnement is, is dat je er geen nieuwe toestel bij krijgt. Dit kun je als voordeel zien want je als blijft zoals van ouds. Maar als jij je oude toestel zat bent en je wilt een nieuwe, dan krijg je die niet bij een sim only abonnement. Dus als je een nieuwe telefoon wilt en sim only, dan zal je de telefoon los moeten kopen. Maar misschien is het handiger als je een telefoon wilt gewoon een abonnement te nemen met een telefoon en niet sim only.